Често задавани въпроси

Кредит може да се получи на възраст между 18 и 80 год. възраст. За да кандидатствате за кредит, трябва да сте платежоспособни и да имате банкова сметка в кредитна институция в България, мобилен телефон. Необходимо е да попълните формуляра за кандидатстване, да изчакате решението, което специалистът по услугата ще информира и/или ще го получи под формата на SMS съобщения и/или по електронна поща.
Всеки клиент се оценява индивидуално. За нови клиенти се предлага максималната сума на заема в размер на 7000 лв. След погасяване на заема навреме, можете да вземете заем до 7000 лева.
В случай на положителен отговор, парите ще бъдат получени незабавно.
Можете да кандидатствате за допълнителен кредит, ако не сте използвали максимално назначената сума на заема.
За да получите заем, няма нужда от гаранция или залог.
Можете да кандидатствате за кредит денонощно.
Кредитът може да бъде погасен по-бързо, отколкото е посочено в схемата за плащане. Моля, свържете се със специалист по обслужване на клиенти, за да определите точната сума на баланса.
Изплащането на заема трябва да се осъществява според графика. В случай на неспазване на графика за плащане, ще се прилага наказателна лихва. В случай на забавяне във връщането на заем, моля, свържете се с обслужване на клиенти.
Профил на клиента на началната страница на кредитора: клиентите могат да видят състоянието на кредита, наличната сума пари, историята на плащанията, съществуващите клиенти могат да поискат допълнителна сума пари
Необходимо е да попълните заявление за заем. След оценка на платежоспособността ще се установи максималната налична сума пари, която може да бъде намерена във вашия клиентски профил.
Годишен процент на разходите е общата стойност на кредита, включително лихвата по заема, както и всички други комисионни и разходи, или подобен процент, изчислен в съответствие с местното законодателство, който се изразява като процент.
Избирайки услуга за онлайн кредитиране, получавате възможност да получите заем 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.